Huolehdittavia seikkoja ennen lomaa

30.05.2023

Kesä lähestyy vääjäämättä, ja monet meistä odottavat innolla ansaittua lomaa. Ennen kuin sukellamme kesälaitumille, haluamme muistuttaa teitä muutamista tärkeistä asioista, jotka on hyvä ottaa huomioon ennen lomille jäämistä. Näillä ohjeilla voitte varmistaa, että lomanne sujuu suunnitellusti ja voitte levätä rauhassa, tietäen että asioistanne on huolehdittu asianmukaisesti.

  1. Ilmoita lomastasi: Varmista, että olet ilmoittanut lomastasi työnantajallesi ja mahdollisesti muille asiaankuuluville tahoille hyvissä ajoin ennen lomasi alkua. Tämä auttaa työnantajaa organisoimaan työtä ja varmistaa, että asiat sujuvat sujuvasti myös lomasi aikana.
  2. Tarkista työsuhdetiedot: Ennen lomaa kannattaa käydä läpi omat työsuhdetiedot ja varmistaa, että ne ovat ajantasaiset. Tarkista palkkasi, lomaoikeutesi ja muut työsuhdeasiat. Mikäli huomaat epäselvyyksiä tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä Kirkon aloihin, joka voi auttaa sinua työsuhdeasioissa.
  3. Valmistele sijaisuudet ja työtehtävien siirrot: Jos sinulla on työtehtäviä, jotka vaativat sijaisuuden järjestämistä lomasi ajaksi, huolehdi siitä, että sijainen on järjestetty ja että hänellä on kaikki tarvittavat tiedot ja resurssit tehtävien hoitamiseksi. Varmista myös, että muut tarvittavat työtehtävien siirrot on sovittu ja dokumentoitu asianmukaisesti.
  4. Tarkista jäsenetusi: Kirkon alojen ammattiliitto tarjoaa jäsenilleen monia etuja. Ennen lomaa on hyvä tarkistaa, että olet hyödyntänyt kaikki sinulle kuuluvat jäsenedut. Olipa kyseessä sitten vakuutukset, neuvontapalvelut tai muut jäsenedut, varmista että olet tehnyt tarvittavat järjestelyt ennen lomaa.
  5. Pidä huolta omasta hyvinvoinnistasi: Loma on aikaa levätä ja palautua