Siirry sisältöön

Jäsenyhdistykset

Diakonian ja Nuorisotyön ammattilaiset

Diakonian ja Nuorisotyön ammattilaiset DiaNa ry

Olemme ammattiliitto Kirkon alat ry:n jäsenyhdistys, joka koostuu diakonian ja nuorisotyön ammattilaisista. Yhdistyksemme pääasiallinen tarkoitus on koota jäsenistöämme yhteen sekä käydä yhteistä keskustelua meitä kaikkia koskevista asioista ja ammattiimme liittyvistä kysymyksistä.

Helluntaiseurakuntien työntekijät HELP ry

HELP ry on Suomen helluntaiseurakuntien työntekijöiden jäsenyhdistys. HELP ry palvelee jäseniään: – tukemalla työhyvinvointia – auttamalla jäsentensä edunvalvonta-asioissa yhdessä Kirkonalat ry:n kanssa – tukemalla kutsumustyötä sen eri vaiheissa
Kirkon Lastenohjaajat

Kirkon Lastenohjaajat ry

Yhdistyksen tarkoituksena on koota seurakuntien ja muiden kirkon virka- ja työehtosopimuksia soveltavien työnantajien, kristillisten järjestöjen ja yhteisöjen palveluksessa toimivat lastenohjaajat yhteiseen ammattijärjestöön ja siten yhdessä Kirkon alat ry:n kanssa parantaa ja valvoa heidän ammatillisia ja sosiaalisia etujaan.

Kirkon toimihenkilöt KTH ry

Kirkon toimihenkilöt KTH ry on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakuntien, seurakuntayhtymien, Kirkkohallituksen ja tuomiokapitulien sekä kristillisten järjestöjen palveluksessa olevien toimihenkilöiden oma jäsenyhdistys.

Kirkon Toimistohenkilöstö KiTo ry

Kirkon Toimistohenkilöstö KiTo ry:een voivat kuulua ne toimistotyötä tekevät, jotka toimivat kristillisten kirkkojen ja muiden kristillisten organisaatioiden palveluksessa ovat alan palveluja tuottavien yhteisöjen palveluksessa joilla on alan ammatti tai jotka yhdistyksen hallituksen päätöksellä ovat em. ryhmiin rinnastettavissa.

Kirkon Varhaiskasvatuksen ohjaajat ry

Kirkon Varhaiskasvatuksenohjaajat ry (KiVa) yhdistys on perustettu 07.05.1998 ja ollut alkuun Kirkon Päiväkerhontoiminnan ohjaajat ry. Kirkon Lapsityönohjaajat ry:ksi (KiLa) yhdistyksen nimi muuttui kun Pyhäkoulusihteerien kanssa yhdistyttiin. Yhdistyksemme jäseninä voivat olla seurakuntien, kristillisten järjestöjen ja yhteisöjen palveluksessa toimivat varhaiskasvatuksen ohjaajat ja lapsityönohjaajat.

Kirkonpalvelijat ry

Kirkonpalvelijat ry on perustettu 20.11.1934 Helsingissä. Yhdistys kuuluu Kirkon alat ry:n joka on perustettu v. 1957. Kirkonpalvelijat ry:n jäseninä on mm. seurakuntien palveluksessa olevia emäntiä, siivoojia hautausmaanhoitajia, seurakuntamestareita, suntioita, vahtimestareita ja ylivahtimestareita.

Kristillisten järjestöjen työntekijät KJT ry

Kristillisten järjestöjen työntekijöiden oma jäsenyhdistys perustettiin vuonna 2005, jolloin ammattiliitto Kirkon alat ry neuvotteli ensimmäisen yleissitovan KJTES:in. Yhdistys koostuu noin 30 eri kristillisten järjestöjen työntekijöistä kotimaassa ja ulkomailla.

Ortodoksisen Kirkon Työntekijät ry

Ortodoksisen Kirkon Työntekijät ry on Kirkon alat ry -ammattiliiton jäsenyhdistys, joka palvelee kaikkia ortodoksisen kirkon työntekijöitä.

Teologit ja Kirkkomuusikot TeKi ry

Jäsenistömme työskentelee evankelis-luterilaisen kirkon, koulujen, oppilaitosten sekä esimerkiksi yritysten palveluksessa. Pappien ja kanttoreiden lisäksi yhdistyksen sisältä löytyy monia erilaisia ammattinimikkeitä opettajista perheneuvojiin.