Jäsenhankintakampanja

Meillä on asiaa jokaiselle jäsenelle ja Sinulle erityisesti!

HANKI YKSI UUSI JÄSEN! -jäsenhankintakampanja on startannut.
Lähde mukaan kasvattamaan joukkoamme!

Suomessa lähes puolet työntekijöistä eivät kuulu mihinkään ammattiliittoon. Todennäköisesti myös sinun työyhteisössäsi on monia työntekijöitä, jotka eivät vielä kuulu liittoon. Kaikki liittoon kuulumattomat työntekijät eivät ole tietoisesti järjestäytymättömiä. Osa heistä ei vain ole saanut aikaiseksi liittyä, kun jäsenhakemuksen täyttäminen on jäänyt kesken syystä tai toisesta. On jokaisen kirkon alojen jäsenen etu, että meitä on enemmän. Jokainen yksittäinen uusi jäsen lisää liiton painoarvoa työehtosopimusneuvotteluissa.

Haastamme nyt kaikki Kirkon alojen jäsenet yhteiseen jäsenhankintakampanjaan.
Hanki yksi uusi jäsen!

Keväällä kirkon alat palkitsee jokaisen jäsenmääräänsä kasvattaneen työpaikan lähettämällä palkinnon, josta pääsevät iloitsemaan kaikki työyhteisön jäsenet.

Tuttuun tapaan uusi jäsen ja suosittelija saavat molemmat myös 30 euron lahjakortin.

Mikäli tarvitset apua, käänny oman
työpaikkasi luottamusmiehen puoleen. Jos tämä ei ole mahdollista tai työyhteisössäsi ei ole luottamusmiestä, ole yhteydessä liiton toimistoon, kirkonalat@kirkonalat.fi.
Autamme sinua kaikissa mahdollisessa kysymyksissä.

Yksin ei tarvitse jaksaa työelämässä!

Mitä enemmän työpaikallasi on Kirkon alojen jäseniä sitä enemmän on luottamusmiehiä ja edustuspaikkoja työpaikan neuvotteluissa.

Mitä enemmän on Kirkon alojen jäseniä sitä vahvempi asema liitolla on työehtosopimusneuvotteluissa.

Mitä enemmän on ammattiliittoon kuuluvia sitä vahvempi on ammattiyhdistysliike, hyvinvoivan yhteiskunnan yksi peruspilareista.

Toimimalla itsesi ja omien etujesi parhaaksi, autat myös muita.