Diakonian ja Nuorisotyön ammattilaiset DiaNa ry

Ammattitaitoista ja luotettavaa edunvalvontaa palvelun ja kasvatuksen ammattilaisille!

Järjen ja sydämen valinta!

Olemme ammattiliitto Kirkon alat ry:n jäsenyhdistys, joka koostuu diakonian ja nuorisotyön ammattilaisista. Yhdistyksemme pääasiallinen tarkoitus on koota jäsenistöämme yhteen sekä käydä yhteistä keskustelua meitä kaikkia koskevista asioista ja ammattiimme liittyvistä kysymyksistä.

DIANA AUTTAA!

Olet tärkeä!

DiaNa ry:n hallitus vastaanottaa kaikki jäseniltä nousevat kysymykset ja aloitteet ja vastaa niihin. Tavoitteemme on saada jokaisen ääni kuuluville. Haluamme, että jäsenemme voivat aidosti vaikuttaa asioihin. Kirkon alat ry neuvottelee itse suoraan virka- ja työehtosopimuksen jäseniemme puolesta neuvottelupöydässä.

Yhdessä toimien!

Ammatillinen koulutus ja yhdessä virkistäytyminen on tärkeää. Lakisääteisen vuosikokouksen lisäksi järjestämme toimintaa, joissa on mahdollista tavata kollegoja sekä ammattiliiton väkeä. Yhteisissä tapaamisissa kuulemme tuoreet uutiset esim. sopimusasioista, mutta saamme tuoda yhteiseen pöytään myös omien ammattikuntiemme kysymykset ja toiveet.

Erityinen huolenaiheemme on diakoniatyöntekijöiden ja nuorisotyönohjaajien jaksaminen työssä.

Kannamme huolta jäseniemme oikeudenmukaisesta palkkauksesta ja työaikakysymyksistä. Käytössämme on kaksi liiton lakimiestä, jotka ovat perehtyneet erityisesti kirkon työehtosopimukseen ja sen erityispiirteisiin.

Valoisa tulevaisuus

Diakonia ja nuorisotyö ansaitsevat riittävät resurssit, jotta kirkon perustyö voisi jatkossakin toteutua ihmisten arjessa. DiaNa auttaa sinua urapolullasi. Tule kanssamme tekemään valoisa tulevaisuus!

Yhteystiedot

Hallitus 2022-2024

Hallituksen muut jäsenet

Ritva Viitala rahastonhoitaja

Tarmo Repo vara pj

Mirva Heikkinen

Varpu Koivunen

Pauli Virtanen

Paula Sirviö varajäsen

Pauli Syrjö varajäsen

 

Varajäsenet:


Puttonen Aija, nuorisotyöntekijä
Heikkinen Mirva, nuorisotyöntekijä

Ota yhteyttä

Haluttu yhteydenottotapa

DiaNa ry on mukana Nuori2023 päivillä 18.-23.4.2023, jotka järjestetään Jyväskylän Paviljongilla, mukana myös Kirkon alat ry:n järjestöasiantuntija Ilona Lehmus.
Tule moikkaamaan meitä!
Löydät meidät näyttelypisteeltä 28.