Kirkon toimihenkilöt KTH ry – Meistä on moneksi

Kirkon toimihenkilöt KTH ry on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakuntien, seurakuntayhtymien, Kirkkohallituksen ja tuomiokapitulien sekä kristillisten järjestöjen palveluksessa olevien toimihenkilöiden oma jäsenyhdistys.

Meistä on moneksi

Jäsenistössämme on eri alojen asiantuntijoita, esim. talous- ja kiinteistöpäälliköitä, järjestelmäasiantuntijoita, it-tukihenkilöitä, koordinaattoreita, palveluesimiehiä sekä media- ja viestintäasiantuntijoita.

Miksi KTH?

Ajamme jäsentemme taloudellisia, oikeudellisia ja sosiaalisia etuja kirkon ja kristillisten järjestöjen sopimusaloilla yhdessä ammattiliittomme Kirkon alat ry:n kanssa. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä ja parantamassa työelämää sekä tukemassa jäsentemme ammatillista osaamista. KTH:n jäsenenä pääset myös itse vaikuttamaan tärkeisiin työelämäkysymyksiin osallistumalla aktiivisesti yhdistyksemme kokouksiin tai ryhtymällä hallituksemme jäseneksi.

Jäsenyhdistyksellämme on edustus myös Kirkon alat -ammattiliiton hallituksessa ja edustajistossa sekä opiskelijatoimikunnassa. Liiton jäsenenä voit vaikuttaa myös kattojärjestömme STTK:n alue- ja paikallistoimikuntien kautta. Kannustamme jäseniämme myös asettumaan ehdokkaiksi luottamusmies- tai työsuojeluvaaleissa. Luottamusmiehillä ja työsuojeluvaltuutetuilla on tärkeä rooli oman työpaikkansa kehittämisessä ja työntekijöiden tukemisessa.

Milloin?

KTH ry. perustettiin vuonna 1987 itsenäisessä tai johtavassa asemassa olevien toimihenkilöiden jäsenyhdistykseksi. Vuoden 2013 alusta joukkoomme liittyivät myös evankelis-luterilaisen kirkon keskushallinnon toimihenkilöt, kun vuonna 1975 perustettu Kirkon keskushallinnon toimihenkilöt ry päätti lakkauttamisestaan ja fuusioitui KTH ry:hyn. Olemme poliittisesti sitoutumattomia ja toimintamme perustuu kristilliselle arvopohjalle.

Liity nyt!

Yhdistyksemme jäsenenä saat kaikki liiton tarjoamat jäsenedut, mm. oman työpaikkasi luottamusmiehen ja liiton lakimiesten palvelut työ- ja virkasuhteeseen liittyvissä ongelmissa, matkustajavakuutuksen ja alennuksia eri vapaa-ajan rientoihin sekä mahdollisuuden hakea opintorahaa. Myös KTH jakaa jäsenilleen koulutusstipendejä ammatillisen kehittymisen tueksi. Järjestämme myös vuosittain koulutus- ja/tai virkistysmatkan jäsenillemme. Paikallisesti voit osallistua liiton aluetoimikuntien järjestämiin virkistys- ja koulutustilaisuuksiin.

KTH:n jäseneksi liitytään täyttämällä sähköinen jäsenhakemus. Ruksaa kohdassa ”jäsenyhdistyksen valinta”
012 Kirkon toimihenkilöt KTH ry. Samalla lomakkeella liityt myös Super Työttömyyskassaan.Yhteystiedot

Hallitus

Tuula Koskinen

Puheenjohtaja ja tiedotusvastaava

Viestintäsihteeri, Kirkkohallitus/Kirkon ruotsinkielisen työn keskus, Helsinki

050 304 9410

tuula.koskinen@evl.fi

Hallituksen muut jäsenet

Janne Nummela, varapuheenjohtaja
seurakuntapuutarhuri, Vihdin seurakunta

Marko Haapasaari
talousjohtaja, Pori

Outi Niemi
Kirkon keskusteluavun toiminnanohjaaja, pari- ja seksuaaliterapeutti, työnohjaaja ja työyhteisökonsultti, Tampereen seurakuntayhtymä

Anita Ågren
toimistosihteeri, Kirkon koulutus ja tutkimus, Helsinki

Arja Kunnala
toimistosihteeri, Kirkkohallitus/Kansliapäällikön toimisto/Toimistopalvelut, Helsinki

Varajäsen
Paikka täyttämättä

Ota yhteyttä

Haluttu yhteydenottotapa