Kirkon alat ry:n 65-vuotisjuhlaristeily

3.9.2022 - 5.9.2022

Kirkon alat ry täyttää 65 vuotta – lähde mukaan juhlaristeilylle!

Kirkon alat ry täyttää 65 vuotta ja juhlistaa tätä 03.-05.9.2022 Viking Gabriellalla! Matkan aikana paljon yhteistä ohjelmaa kokouskannella; jäsenyhdistykset esittäytyvät, iltanuotio, käsityöhuone, arvontoja, tietokilpailu ja paljon muuta. Lähde mukaan yksin tai työtoverin kanssa!

Varaa matkasi 31.5.2022 mennessä !

Kaupunkikierros ja jumalanpalvelus

Tukholmassa on mahdollisuus lähteä mukaan opastetulle kaupunkikierrokselle, jonka jälkeen omaa aikaa kaupungilla. Varaa paikkasi retkelle matkavarauksen yhteydessä.

Tai ekumeeniseen jumalanpalvelukseen klo 14:00 ( omatoiminen)

Jäsennumero

Ilmoitathan varauksen yhteydessä jäsennumerosi (10 numeroa, joka löytyy jäsenkortistasi) ja jäsenyhdistyksesi.

Hintaan sisältyy

Risteilyn hintaan sisältyy tilausajokuljetukset, ohjelma laivalla, hyttimajoitus,2 x meriaaminen ja 2 x Buffet -illallinen, sis. valko/punaviini, olut, virvokkeet sekä kahvi/tee sekä Matkapoikien käsittelykulut (15€)

Bussikuljetukset

Matkapojat järjestää bussikuljetukset satamaan ympäri Suomen, katso sinulle sopiva reitti ja liity mukaan matkaan lähimmältä pysäkiltä. Huom! Bussit eivät pysähdy pääkaupunkiseudulla.

Reitit

• Ylivieska-Kokkola-Pietarsaari-Lapua-Seinäjoki-Parkano-Tampere-Forssa-Vihti
• Vaasa-Närpiö-Kankaanpää-Nokia-Valkeakoski-Hämeenlinna-Riihimäki-Hyvinkää-Järvenpää
• Pori-Rauma-Uusikaupunki-Raisio-Turku-Salo-Lohja-Kirkkonummi
• Jyväskylä-Jämsä-Kuhmoinen-Padasjoki
• Kajaani-Iisalmi-Kuopio-Varkaus-Mikkeli-Heinola-Lahti
• Nurmes-Joensuu-Kitee-Imatra-Lappeenranta-Kotka-Loviisa-Porvoo
• Savonlinna-Juva-Kouvola-Mäntsälä-Kerava
• Juna Rovaniemi-Oulu (tämän aikataulu vahvistuu myöhemmin, olemme yhteydessä junamatkan varanneisiin kun syksyn aikataulut vahvistetaan)

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN ON PÄÄTTYNYT.

ILMOITTAUDU

 

ENNEN ILMOITTAUTUMISTA TUTUSTU NÄIHIIN OHJEISIIN HUOLELLISESTI!

Yleisiä ohjeita:

Ilmoittautuminen on tarkoitettu ainoastaan Kirkon alojen jäsenille – ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa sekä jäsennumero että jäsenyhdistys.

Jos sinulla on hyttikaveri(t) tiedossa, tulee koko 2-4 hengen hytin varaus tehdä samalla kertaa. Mikäli ilmoittaudut yksin, voit varata itsellesi joko yhden hengen hytin tai vaihtoehtoisesti nais- tai miespaikan kahden hengen hytistä.

Matkan varauksen yhteydessä voit maksaa joko pelkän varausmaksun tai koko hinnan.

Hintaan sisältyy: tilausajokuljetukset, ohjelma laivalla, hyttimajoitus, ohjelmaan merkityt ruokailut laivalla sekä matkatoimiston käsittelykulut.

Laivan kokouskansi on varattu Kirkon aloille koko risteilyn ajaksi. Luvassa on paljon yhteistä ohjelmaa ja kaikilla jäsenyhdistyksillä on kannella oma esittelypöytä. Tukholmassa on mahdollisuus osallistua ekumeeniseen jumalanpalvelukseen klo 14. (Ilmoittautuminen erikseen elokuussa.) Lisämaksusta (15 €) voit varata ilmoittautumisen yhteydessä paikan opastetulle kaupunkikierrokselle Tukholmassa.

Elokuun aikana osallistujille lähetetään sähköpostitse risteilyn virallinen ohjelma aikatauluineen.

Matka toteutetaan yhteistyössä Viking Linen ja Matkapojat Oy:n kanssa.

Jäsenten ilmoittautumisohjeet:

Kun teet varausta 2-4 hengelle, hyttien hinnat ovat:

3-4 hengen B-luokan hytti – 59 euroa / per hlö

3-4 hengen A-luokan hytti – 69 euroa / per hlö

2 hengen B-luokan hytti – 79 euroa / per hlö

2 hengen A-luokan hytti – 99 euroa / per hlö

 

Kun teet varauksen yksin, 1-2 hengen hyttien hinnat ovat:

1 nais- tai miespaikka 2 hengen B-luokan hytissä – 79 euroa / hlö

1 nais- tai miespaikka 2 hengen A-luokan hytissä – 99 euroa / hlö

1 hengen B-luokan hytti (inside standard) – 139 euroa / hlö

1 hengen A-luokan hytti (seaside standard) – 179 euroa / hlö

 Hytin hinta = koko matkan hinta

 

Tilausajokuljetukset:

Matkapojat Oy järjestää bussikuljetukset satamaan ympäri Suomen. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä sinulle sopiva reitti ja valitse pysäkki, josta haluat tulla kyytiin.

Kirkon alat ei korvaa muita matkoja, eikä matkoja kodin ja bussipysäkeiden välillä.

Bussit eivät pysähdy pääkaupunkiseudulla aikataulullisista syistä. Pääkaupunkiseudulla asuvien tulee hoitaa matkat satamaan omakustanteisesti.

Oulussa ja sen pohjoispuolella asuvat matkustavat Helsinkiin junalla. Reitti lähtee Rovaniemeltä ja kyytiin voi tulla välillä Rovaniemi-Oulu. Mikäli asut Oulussa tai sen pohjoispuolella, valitse tässä tapauksessa sivulla 1 (Matka) kohdassa ”Millä matkaan” Linja-autolla satamaan ja kirjoita kohtaan ”Hae lähtöpaikka” Rovaniemi. Aikataulu vahvistetaan myöhemmin ja saat tiedon junan aikataulusta erikseen.

Maksu-, muutos- ja peruutusehdot:

Tutustu ehtoihin kokonaisuudessaan kohdassa ”Tärkeää tietää” à Lataa PDF-esite.

Matkan varausmaksu on 25 % matkan kokonaishinnasta. Loppusuoritus erääntyy 30 vrk ennen matkaa. Mikäli matkaa ei ole maksettu viimeistään eräpäivänä, matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka ilman eri ilmoitusta.

Muutoskulut matkustajan muuttaessa matkavarausta: Kun lähtöön on yli 30 vrk voi matkustajan nimeä muuttaa kuluitta. Varaustilanteen niin salliessa myös bussin nousupaikkaa ja / tai reittiä voi muuttaa kuluitta 30 vrk ennen matkan alkua. Tämän jälkeen perimme muutoksesta 30 €  / muutos / matkustaja. Varauksen muutokset voi tehdä vain kerran, useammin tapahtuvia muutoksia pidetään matkan peruutuksena ja uuden matkan tilaamisena. Huom! Hytin osaperuutuksessa muiden hytissä majoittuvien matkan hinta nousee.

Peruutuskulut matkustajan peruuttaessa matkavarauksen: Matkan voi perua kuluitta 30.4. asti.
1.5.-02.8.2022 välisenä aikana peruutuskuluna veloitetaan matkan varausmaksu sekä Matkapojat Oy:n käsittelykulut 15 € / hlö. Alle 30 vrk ennen lähtöä peruutuskulu on 95 % koko matkan hinnasta sekä Matkapojat Oy:n käsittelykuluna 15 € / hlö.

Covid-19 pandemiatilanteen aikana, matkustajan on itsenäisesti huolehdittava kunkin matkakohteen vaatimusten mukaisista todistuksista, joita matkustaja tarvitsee matkaansa varten.

Liiton jäsenenä sinulla on matkustajavakuutus vapaa-ajan matkoilla Vakuutusyhtiö Turvassa. Vakuutus on voimassa sen vuodenn loppuun, jonka aikana jäsen täyttää 68 v. Liiton jäsenkortti toimii matkavakuutuskorttina. Vaihtoehtoisesti saat matkavakuutuskortin puhelimeesi lataamalla ilmaisen TaskuTurva-mobiilisovelluksen. (Matkatavarat eivät sisälly matkustajavakuutukseen.)

Ilmoittaudu os:  https://www.matkapojat.fi/risteilyt/tukholma/teemaristeilyt/kirkonalatryjuhlaristeily

Varaukseen liittyvät kysymykset:

Matkapojat Oy
p. 010 2323 200 tai myynti@matkapojat.fi

Risteilyyn liittyvät kysymykset:

Kirkon alat ry. / llona Lehmus

040 357 3981 tai ilona.lehmus@kirkonalat.fi

 

Muut tapahtumat

25.6.2024 - 26.6.2024 Kirkonpalvelijoiden koulutuspäivät 25.-26.6.2024 HämeenlinnaJärjestää: Kirkonpalvelijat ry

16.8.2024 - 18.8.2024 Kirkon toimihenkilöt KTH ry:n virkistysmatka Lappeenrantaan 16.-18.8.2024.Järjestää: Kirkon toimihenkilöt KTH ry

19.9.2024 - 20.9.2024 TOIMISTOHENKILÖSTÖN TEEMAPÄIVÄT 19.-20.9.2024 Lahdessa.Järjestää: Kirkon Toimistohenkilöstö KiTo ry

19.9.2024 Kirkon Toimistohenkilöstö KiTo ry:n vuosikokous 19.9.2024 LahdessaJärjestää: Kirkon Toimistohenkilöstö KiTo ry

20.9.2024 Kirkon Lastenohjaajien sääntömääräinen vuosikokous 20.9.2024Järjestää: Kirkon Lastenohjaajat ry

Ajankohtaista