Kristillisten järjestöjen työntekijät KJT ry

Kristillisten järjestöjen työntekijöiden oma jäsenyhdistys perustettiin vuonna 2005, jolloin ammattiliitto Kirkon alat ry neuvotteli ensimmäisen yleissitovan KJTES:in. Yhdistys koostuu noin 30 eri kristillisten järjestöjen työntekijöistä kotimaassa ja ulkomailla.

Virkistysavustukset

Tuemme myös ulkomailla tai Suomessa muualla kuin pääkaupunkiseudulla asuvien jäseniemme virkistäytymistä maksamalla pääsylippujen hinnan kahteen tapahtumaan vuodessa. Korvaussumma on korkeintaan 30 €/ tapahtuma/ hlö ja koskee jäsentä sekä seuralaista (yht. 120 €/vuosi).

Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville eläkeläisjäsenille korvataan eläkkeellejäämisvuonna virkistykset yllä olevalla tavalla täysimääräisesti. Sen jälkeen virkistyskorvaus on eläkeläisille max 60 e / eläkeläisjäsen/ vuosi / max. kaksi tapahtumaa; seuralaisen kuluja ei korvata. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville yhteistoimintajäsenille korvataan max. 60e / jäsen/ vuosi / max. kaksi tapahtumaa; seuralaisen kuluja ei korvata.

Pääkaupunkiseudulla asuvat voivat eläkkeelle jäätyään osallistua virkistystilaisuuksiin kuten ennenkin.

Korvaushakemuksen on saavuttava taloudenhoitajalle (Jaana Kovanen, Kuhankeittäjäntie 7 D, 01450 Vantaa tai sähköpostitse kovjaana@gmail.com) toimintavuoden aikana. Hakemukseen liitetään kuitit joko kirjeitse tai skannattuna sähköpostitse. Virkistystä on esim. konsertti, teatteri, jalkapallomatsi, luento tms., mutta esim. hieronta, jalkakylpy, fysioterapia tms. ei kuulu tähän. Hakemus on täysin vapaamuotoinen. Siinä on käytävä ilmi, mihin tarkoitukseen kuitit ovat, kokonaissumma, hakijan nimi, yhteys- ja tilitiedot. Jos epäröit, onkohan harkitsemasi kuitti virkistystä, kysäise Jaanalta sähköpostitse ensin.

Kuva StockSnap from Pixabay

Koulutusavustukset

Kristillisten Järjestöjen Työntekijät KJT ry:n koulutusavustus on tarkoitettu sellaiseen opiskeluun, joka tukee työssä jaksamista tai edistää työtaitoja. Avustuksen suuruus on enintään 200 euroa. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää toimintavuoden aikana kenelle tahansa hallituksen jäsenelle, joka sitten toimittaa anomuksen hallituksen kokoukseen käsiteltäväksi.

Kuva Gerd Altmann from Pixabay