Ortodoksisen Kirkon Työntekijät ry

Ortodoksisen Kirkon Työntekijät ry on Kirkon alat ry -ammattiliiton jäsenyhdistys, joka palvelee kaikkia ortodoksisen kirkon työntekijöitä.

”Minä olen viinipuu, te olette oksat. Se, joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, tuottaa paljon hedelmää. Ilman minua te ette saa aikaan mitään” (Joh. 15:5).

Jäsenyhdistys, Ortodoksisen Kirkon Työntekijät ry
(OKT ry), on perustettu vuonna 2001.

Yhdistyksemme kattaa kaikki ortodoksisen kirkon työntekijäryhmät, eli jäseniämme ovat esimerkiksi kanttorit, papit, kasvatustyöntekijät, diakoniatyöntekijät, seurakuntamestarit, vahtimestarit, seurakuntasihteerit, tiedottajat, toimitilahoitajat, keittiötyöntekijät, kirkon järjestöjen työntekijät ja monet muut. Ajamme siis kaikkien ortodoksisen kirkon työntekijöiden etuja, emme vain yksittäisten ammattiryhmien etuja.

Yhdistyksemme jäsenenä saat Kirkon alat -ammattiliiton kattavat palvelut ja jäsenedut käyttöösi ja lisäksi pääset osallistumaan yhdistyksemme vuosittaisiin koulutustapahtumiin ja vuosikokoukseen. Työelämän pulmatilanteissa voit myös turvautua koulutettuihin luottamusmiehiin.

Yhdistyksessämme pääsee halutessaan vaikuttamaan hyvin helposti. Jäsenyhdistyksen hallituksen jäseniä valitaan vuosittain vuosikokouksessa ja työehtosopimukseen voi esittää toiveita ja ideoita vaikkapa ottamalla yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan tai muihin yhdistyksen hallituksen tai ortodoksisen kirkon neuvottelukunnan jäseniin.

Miten pääsen jäseneksi

Jäseneksi voit liittyä, mikäli olet työsuhteessa ortodoksisen kirkon piirissä, tai opiskelet ortodoksista teologiaa.

Tavoitteenamme on turvata työntekijöille muiden alojen kanssa linjassa olevat työsuhteen ehdot, unohtamatta Kirkon tehtävää.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Haluttu yhteydenottotapa