DiaNa ry:n vuosikokous Kirkon kasvatuksen päivien yhteydessä

22.1.2024UutinenDiakonian ja nuorisotyön ammattilaiset ryJäsenyhdistyksetSuper työttömyyskassa

DiaNa ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Kirkon kasvatuksen päivien yhteydessä  10.1.2024 Hotel Alexandrassa, Jyväskylässä. Paikalla oli 19 jäsentä.

Kokouksessa käytiin läpi vuoden 2023 toiminta- ja tilikertomus. Molemmat todettiin hyvin laadituiksi ja näin toiminta- ja tilikertomus 2023 vahvistettiin ja vastuuvapaus myönnettiin hallitukselle ja tilivelvollisille.

Kokouksessa myös esiteltiin toiminta- ja tilisuunnitelma 2024. Toimintasuunnitelman yhdeksi tärkeimmäksi asiaksi nousi jäsenhankinta. Muistutettiin jokaisen jäsenen vastuuta Kirkon alat ry:n jäsenkampanjan esillä pitämistä. Tätä voi tehdä olemassa olevissa tapahtumissa esim. Kirkkopäivällä ja neuvottelupäivällä. Yhdistyksen omaa opiskelijajäsenkampanjointia kehitetään. Oppilaitostyön suunnittelua ja toteutusta jatketaan Kirkon alat ry:n, aluetoimikuntien ja oppilaitosten kanssa tehdyn vuosikellon mukaisesti.

DiaNa ry alkaa muistamaan 40- vuotta täyttäviä jäseniään onnittelukortilla ja 30€ lahjakortilla. 50–60- vuotta täyttäviä jäseniä muistetaan onnittelukortilla ja 50€ lahjakortilla.

Kokouksessa tehtiin myös henkilö valintoja DiaNa ryn:n hallitukseen. Erovuorossa olevien Jari Hirvosen ja Aija Puttosen tilalle. He olivat myös ilmoittaneet, etteivät ole enää käytettävissä. Uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin Pauli Syrjö ja Varpu Koivunen. Kiitämme Jaria ja Aijaa hyvin tehdystä työstä hallituksessa ja toivotamme onnea uusiin tehtäviin. Samalla toivotamme Paulin ja Varpun tervetulleeksi DiaNa ry:n hallitukseen.

DiaNa ry jatkaa tiedottamistaan toiminnastaan Kirkon alat ry:n nettisivujen, Facebookissa: Kirkon alat ry:n jäsenryhmän ja Kirkon töissä lehden kautta. Jäsenkirje lähetetään jäsenille kerran vuodessa sähköisesti. Jos et ole jäsenkirjettä saanut, on hyvä käydä tarkistamassa omat yhteystietosi, onhan ne oikein.

Kokouksen päätyttyä DiaNa ry:n hallituksen puheenjohtaja Tanja Vähäoja jakoi osallistujille muistamiset ja johdatti meidät yhteiselle lounaalle.