Kristillisten järjestöjen työntekijät KJT ry:n vuosikokouskutsu to 12.5.2022 ja virkistysasiaa

29.3.2022UutinenKristillisten järjestöjen työntekijät ry

Hei,

tervetuloa  Kristillisten järjestöjen työntekijät KJT ry:n vuosikokoukseen torstaina 12.5.2022 klo 17  Crowne Plaza -hotellin (Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki)  Arkadia-kabinettiin.  Kokoukseen voi osallistua myös Teams-etäyhteyksin. Osallistua voi siis mistä päin maailmaa tahansa, jos vain nettiyhteys toimii! Poikkeuksellinen vuosikokouspäivämäärä sekä etäyhteysosallistuminen perustuu lakiin väliaikaisesta poikkeamisesta yhdistyslaista (375/2021).

Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat sekä sääntöuudistus.

Jäsenillä on mahdollisuus tehdä aloitteita kokouksen käsiteltäväksi. Kirjallinen aloite, mikäli mahdollista päätösehdotuksineen,  tulee lähettää hallitukselle viimeistään kolmekymmentä (30) päivää ennen kokousta (= 12.4.2022 mennessä).

Kokouksen jälkeen yhdistys tarjoaa osallistujille päivällisen hotellin Hagasund-kokoustilassa.

Ilmoittautuminen paikalle tulijoiden osalta ke  21.4.2022 mennessä, etäyhteyksin osallistuvat ti 10.5.2022 mennessä pirjo.honkanen@sana.fi. Lähetän paikalle tulijoille ruokatilauskyselyn, etäosallistujille osallistumislinkin sekä kaikille esityslistan liitteineen.

Tervetuloa!

Pirjo, KJT ry:n hallituksen jäsen, sihteeri

https://www.kirkonalat.fi/


 

  1. Muistattehan virkistykset!

Kevätkauden 2022 virkistys pääkaupunkiseudulla

Edelleen hieman levottomien koronalukujen takia annamme pääkaupunkiseudulla asuville mahdollisuuden valita itse kevään virkistys. Yhdistys korvaa pääsylipun hinnan yhteen tapahtumaan jäsenelle ja seuralaiselle. Korvaussumma on korkeintaan 30 €/ tapahtuma/ hlö ja koskee jäsentä sekä seuralaista (yhteensä siis max. 60 e). Etu koskee myös pääkaupunkiseudun eläkeläis- ja yhteistoimintajäseniämme. Kuitit tulee toimittaa Jaana Kovaselle postitse (Jaana Kovanen, Kuhankeittäjäntie 7 D, 01450 Vantaa) tai sähköpostiin (kovjaana@gmail.com, muista  skannata kuitit mukaan).

Virkistykset pääkaupunkiseudun tai  Suomen ulkopuolella

Tuemme ulkomailla tai Suomessa muualla kuin pääkaupunkiseudulla asuvien jäseniemme virkistäytymistä maksamalla pääsylippujen hinnan kahteen tapahtumaan vuodessa. Korvaussumma on korkeintaan 30 €/ tapahtuma/ hlö ja koskee jäsentä sekä seuralaista (yht. 120 €/vuosi). Kuitit tulee toimittaa Jaana Kovaselle postitse (Jaana Kovanen, Kuhankeittäjäntie 7 D, 01450 Vantaa) tai sähköpostiin (kovjaana@gmail.com, muista  skannata kuitit mukaan).

Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville eläkeläisille korvataan eläkkeellejäämisvuonna virkistykset yllä olevalla tavalla täysimääräisesti. Sen jälkeen virkistyskorvaus on eläkeläisille max. 60e/ eläkeläisjäsen/ vuosi/ max. kaksi tapahtumaa; seuralaisen kuluja ei korvata. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville yhteistoimintajäsenille korvataan max. 60e/ jäsen/ vuosi/ max. kaksi tapahtumaa; seuralaisen kuluja ei korvata. Korvaushakemuksen on saavuttava taloudenhoitajalle (Jaana Kovanen, Kuhankeittäjäntie 7 D, 01450 Vantaa) tai kuitit skannattuna sähköpostiin (kovjaana@gmail.com) toimintavuoden aikana.