Kulttuurikeskus Sofia

Jatkuva majoitusetu Kirkon alat jäsenille Kulttuurikeskus Sofiassa: -20 % majoituksen hinnasta. Majoitu hotellissa kahden hengen huoneessa tai viihtyisässä huoneistossa meren rannalla kauniin luonnon keskellä. Sofia tarjoaa mahdollisuuden olla hiljaisuudessa, levätä ja pitää lomaa.

Kulttuurikeskus Sofia tarjoaa rauhallisen ja kiireettömän ympäristön meren rannalla Helsingin Vuosaaressa. Sofiassa on avarat ja ajanmukaiset kokous- ja kongressitilat, hotelli ja ravintola. Sofiaan voi myös vetäytyä lomailemaan ja hiljentymään.

Pyhän Viisauden Kappeli on avoinna joka päivä hiljentymistä varten.

Kappelissa toimitetaan aamupalvelukset arkisin klo 8.30 ja lauantaisin liturgia klo 10.00, sekä muita palveluksia erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Galleria Sofiassa esillä vaihtuvia taidenäyttelyitä sekä pysyvässä näyttelyssä ikoneita ja kirkollista esineistöä.

Merellinen ympäristö luo erinomaiset puitteet monipuoliselle liikunnalle. Kallvikinniemen luonnonsuojelualueen upeat ja rauhalliset ulkoilumaastot ja uimaranta vieressä. Sijainti vain 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Yöpymiseen sisältyy
· aamiainen noutopöydästä
· sauna- ja allasosaston käyttö iltaisin

Varaukset: info(at)sofia.fi tai 010 277 900

Lue lisää Sofian www-sivuilta

Ota edut käyttöösi!