Tietoa työnantajalle/
palkanlaskijalle

TYÖNANTAJASELVITYSTEN ILMOITTAMINEN

Hyvä palkanlaskija,

Kirkon alat ry:n jäsenmaksu vuonna 2023 on 1,3% ennakonpidätyksen alaisesta palkasta. Kokouspalkkioista ja verotettavista leiripäivärahoista ei peritä jäsenmaksua. Ulkomailla työssä olevilta peritään jäsenmaksua yhteensä 11,16 €/kk.

Perityt ammattiyhdistysjäsenmaksut tulee tilittää ja työnantajaselvitykset tehdä kuukausittain perimiskuukautta seuraavan kuukauden 12. päivään mennessä ja käyttää kuukauden omaa viitenumeroa.  Työnantajaselvityksen tekeminen on myös jäsenmaksujen kohdistamisen kannalta välttämätöntä.

Kirkon alat ry:n jäsenmaksupankkitili on Nordea FI59 1555 3000 1107 35.

Pyydämme sinua ensisijaisesti tekemään työnantajaselvityksen konekielisessä muodossa operaattoreiden TYVI-järjestelmän kautta palkkojen laskennan tai maksatuksen yhteydessä, tämä onnistuu palkanlaskentaohjelmien kautta. Kirkon alat ry:n liittonumero on 160, osastonumeroa ei tarvita, Y-tunnus on 0252194-2.

Mikäli et pääse tekemään konekielistä työnantajaselvitystä palkanlaskentaohjelman kautta, niin pyydämme, että käytät netissä tehtävää selvityspohjaa www.selvitysplus.fi. Palvelun käyttäminen edellyttää vain rekisteröitymistä yrityksen y-tunnuksella ja omalla sähköpostiosoitteella. Selvitys+ toimii suojatulla yhteydellä, joten henkilötiedot voi lähettää turvallisesti palvelun kautta.

Mikäli työnantajaselvitysten tekemisessä ja lähettämisessä ilmenee ongelmia, ole hyvä ja ota yhteyttä liittomme jäsenpalveluun
puh. 0207 912 530.

Kiitämme yhteistyöstä jäsenmaksujen perinnän ajantasaisessa hoitamisessa. Näin varmistamme yhdessä myös työttömyysturvan ja muiden etuuksien saamisen ammattiliittomme jäsenille.