Matkustajavakuutus

Vapaa-ajan matkustajavakuutus

Liiton jäsenenä sinulla on matkustajavakuutus vapaa-ajan matkoilla Vakuutusyhtiö Turvassa. Vakuutettuina ovat myös jäsenen mukana matkustavat alle 15-vuotiaat lapset ja lapsenlapset. Vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana jäsen täyttää 70 vuotta.

Liiton jäsenkortti toimii matkavakuutuskorttinasi joten se on hyvä pitää matkalla mukanasi. Vaihtoehtoisesti saat matkavakuutuskortin puhelimeesi lataamalla ilmaisen TaskuTurva-mobiilisovelluksen. Kirkon alojen jäsenet näkevät sovelluksen kautta niin omat henkilökohtaiset vakuutuksensa kuin vakuutukset, jotka liitto on ottanut jäsenilleen.

Voit esittää matkavakuutuskorttia ulkomailla lääkärikäynnilläsi. Jos maksat kustannuksia itse, säilytä alkuperäiset kuitit ja toimita ne pyydettäessä Turvaan.

Lisäksi kirkon alojen jäsenet on vakuutettu järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa.

Lisätietoa jäsenvakuutusten tarkemmasta sisällöstä löydät täältä.

Täyden kympin asiakasedut Turvasta

Kirkon alojen vakuutuskumppani Turva tarjoaa liiton jäsenille 10 % jäsenalennuksen vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Jos sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi henkilö-, kasko-, lemmikki- tai venevakuutus, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta.

Lisäksi Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille räätälöityjä vakuutustuotteita, kuten kattavan Liittokaskon sekä Henkikulta- ja Parikulta-henkivakuutukset.

Lue lisää eduistasi ja jäsenvakuutuksistasi osoitteessa turva.fi/kirkonalat.

Etu työttömälle tai lomautetulle

Mikäli työttömyys tai lomautus kohtaa, Turva joustaa vakuutusmaksuissa. Turva myöntää pyynnöstä työttömälle tai lomautetulle ammattiliiton jäsenelle kuuden viikon korottoman lisämaksuajan vakuutusmaksuihin. Maksuaikaa saadakseen työttömäksi jääneen tai lomautetun Turvan asiakkaan tulee laskun saadessaan ottaa yhteyttä Turvan asiakaspalveluun, josta hän saa tarkemmat toimintaohjeet.

Yhteystiedot löytyvät osoitteessa turva.fi/yhteystiedot.


Matkustajavakuutus

Matkustajavakuutuksen sopimusnumero on 553-0671620-X.

Kirkon alat matkustajavakuutusehdot 1.1.2023 alkaen (pdf)

Kirkon alat matkustajavakuutusehdot 1.1.2022 alkaen (pdf)

Kirkon alat tuoteseloste 2023- (pdf)

Kyrkliga sektorn produktfakta 2023- (pdf)